Utilaje Maramures.

Web Development

Utilaje Maramureș, un furnizor lider de utilaje de construcții, s-a confruntat cu un obstacol semnificativ datorită identității vizuale învechite și incoerente, care nu reprezenta adecvat profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. Recunoscând necesitatea urgentă de rebranding complet, provocarea a fost să creeze o identitate vizuală modernă și distinctivă care să transmită corect expertiza lor în domeniul echipamentelor de construcții, totodată infuzând o personalitate unică pentru a se diferenția de concurență.

Misiunea noastră a fost să stabilim o direcție vizuală contemporană care să reflecte profesionalismul și experiența vastă a Utilaje Maramureș, adăugând o notă personală care să îi diferențieze de concurenții lor. Începând această călătorie transformativă, am efectuat o analiză aprofundată a industriei și concurenței pentru a identifica tendințele și elementele unice. Colaborând îndeaproape cu clientul, am prezentat și discutat conceptele și designurile propuse, permițându-le să intervină și să ajusteze în funcție de preferințe. O dorință cheie a clientului a fost un logo care să incorporeze ilustrația unui braț de excavator, semnificând specializarea lor. Prin schițe și explorarea diverselor concepte și direcții de design, am creat un logo care se alinia viziunii lor.

Logo Concept Mockup
Logo Concept Mockup
Logo Concept Mockup
An:2023 Servicii:Web Development
Branding
Pagini:Website

Alegerea culorilor și fonturilor care completau designul logo-ului a fost crucială. Am optat pentru alegeri moderne și vibrante care rezonau cu direcția vizuală discutată, subliniind progresul, inovația și fiabilitatea. Un sistem complet de identitate vizuală a fost dezvoltat, cuprinzând livrabile precum foldere de prezentare, documente cu antet personalizat, ecusoane, cărți de vizită și un manual de brand. Această abordare modernă a prezentat linii curate și culori care comunicau avansul, inovația și încrederea.

Abordând cu succes provocarea identității vizuale învechite a Utilaje Maramureș, am dezvăluit o versiune modernizată care reflectă profesionalismul și robustețea lor în industria de utilaje de construcții. Acest rebranding nu doar că a revitalizat imaginea lor, dar a și întărit poziția lor pe piață, evidențiind angajamentul lor pentru calitate și excelență. Noua identitate vizuală a pus bazele solide pentru Utilaje Maramureș de a se conecta mai eficient cu publicul lor, cultivând încredere și recunoaștere într-un peisaj competitiv.

VEZI RESTUL PROIECTELOR