Destroyed Secure.

Web Development

Destroyed Secure, un brand în avangarda securității datelor, este specializată în furnizarea de soluții sigure pentru eliminarea completă și ireversibilă a informațiilor sensibile de pe dispozitivele clienților. Brandul s-a confruntat cu provocarea semnificativă de a crea o identitate robustă care să rezonanțe în sectorul extrem de competitiv al securității datelor.

Pentru a aborda această provocare, echipa noastră a conceput o strategie holistică care include branding, dezvoltare web, campanii publicitare și, în mod notabil, un videoclip promoțional. Focalizarea inițială a fost pe dezvoltarea unui logo care să transmită o impresie futuristă, modernă și inovatoare—aspecte cheie, inclusiv linii puternice, unghiuri și simboluri indicative ale evoluției și progresului către viitor, au fost prioritizate. Am explorat utilizarea liniilor îndrăznețe și a geometriei pentru a sugera avansul și evoluția, concentrându-ne pe simplitate și impact vizual, eliminând elementele redundante pentru a păstra esența fundamentală a ideii de bază.

Website Desktop and Mobile Mockup
An:2023 Servicii:Web Development
Logo Design
Website Maintenance
Pagini:Website
Linkedin

Combinații de culori contemporane au fost alese pentru a sublinia latura inovatoare a brandului, cu considerații practice pentru reproducerea logo-ului asigurând că acesta rămâne identificabil atât în formate digitale cât și tipărite. Odată ce logo-ul a fost finalizat, am creat versiuni în diferite formate pentru utilizare în diverse medii, livrând în cele din urmă un pachet complet de identitate vizuală.

Colaborarea noastră cu Destroyed Secure a demonstrat că o abordare integrată poate avea un impact semnificativ asupra succesului și creșterii unui brand. Suntem mândri de rezultatele obținute și rămânem angajați în susținerea eforturilor continue ale Destroyed Secure. Acest proiect exemplifică modul în care brandingul strategic, combinat cu marketingul țintit și conținutul vizual convingător, poate ridica un brand în industria sa, asigurând că mesajul său nu doar că ajunge, dar și rezonanță cu publicul său intenționat.

VEZI RESTUL PROIECTELOR