Lehbrothers.

Web Development

Webtopocket s-a confruntat cu o provocare incitantă din partea clientului nostru, Lehbrothers, o companie inovatoare în industria jocurilor pentru mobil. Specializându-se în crearea de jocuri casual, distractive și antrenante pentru toate vârstele, Lehbrothers căuta o agenție de marketing digital capabilă să ofere soluții cuprinzătoare pentru promovarea jocurilor lor și extinderea audienței.

Echipa noastră a abordat proiectul cu entuziasm și creativitate, începând prin dezvoltarea unui site web modern și atrăgător care reflectă atmosfera distractivă și jucăușă a jocurilor Lehbrothers. În plus, am lansat campanii publicitare țintite pentru fiecare joc, identificând publicul țintă și folosind strategii personalizate pentru a capta atenția potențialilor jucători.

Mobile and Desktop Website Mockup
Mobile App Mockup
Mobile App Mockup
An:2021 Servicii:Web Development
Branding
Social Media Ads
Video Marketing
Pagini:Website

Am contribuit la elementele vizuale ale fiecărui joc, inclusiv ecranele titlu, meniurile, texturile și alte imagini destinate promovării jocurilor pe App Store și Google Play. Pentru a oferi o prezentare mai detaliată și captivantă a fiecărui joc, am produs videoclipuri promoționale profesionale. Lucrând îndeaproape cu Lehbrothers, am capturat esența și punctele forte ale fiecărui joc, traducând aceste aspecte în videoclipuri creative și antrenante. Acestea au servit ca unelte promoționale puternice, ajutând jucătorii să înțeleagă mai bine jocurile și încurajându-i să le descarce și să le încerce.

În cele din urmă, abordarea noastră cuprinzătoare a permis Lehbrothers să își îmbunătățească prezența online, să își extindă audiența și să își crească succesul în industria jocurilor pentru mobil. Suntem mândri de rezultate și entuziasmați să continuăm să lucrăm cu clienți pasionați ca Lehbrothers, ajutându-i să navigheze peisajul digital și să își atingă obiectivele de marketing.

VEZI RESTUL PROIECTELOR