Lumea ca Lumea.

Web Development

Asociația „Lumea ca Lumea” și-a început o misiune critică pentru a sprijini copiii, tinerii, familiile și vârstnicii din medii dezavantajate. O provocare semnificativă le stătea în cale: creșterea vizibilității și amplificarea impactului în cadrul comunității țintă. O strategie robustă de branding, un site web modern și atractiv, și un videoclip promoțional angajant erau esențiale pentru a comunica eficient misiunea și valorile lor într-un mod impactant.

Înțelegând semnificația profundă a misiunii nobile a asociației, echipa noastră a dezvoltat o abordare cuprinzătoare, care include trei servicii principale: branding, dezvoltare web și producție de videoclipuri promoționale. Inițial, am colaborat îndeaproape cu Asociația „Lumea ca Lumea” pentru a crea o identitate de brand puternică care să reflecte valorile, viziunea și misiunea lor. Un logo memorabil și un set corespunzător de elemente de identitate vizuală au fost realizate, transmițând mesajul dorit și stabilind o identitate distinctă și robustă.

Website Pages Mockup
Leaflet Mockup
Banner Mockup
An:2019 Servicii:Web Development
Branding
SMM
Social Media Ads
Label Design
Pagini:Website

Următoarea fază a implicat crearea unui site web modern și intuitiv. Am dezvoltat o platformă online care oferă informații clare și concise despre activitățile și proiectele asociației. Utilizând un design atractiv, imagini relevante și navigație simplă, ne-am asigurat că utilizatorii pot găsi ușor și rapid informațiile de care au nevoie.

A fost produs un videoclip pentru a capta emoțiile și a narra povestea organizației, evidențiind eforturile lor de a asista comunitatea. Am inclus înregistrări video cu familiile sprijinite, imagini impactante și mesaje puternice pentru a transmite impactul pozitiv al Asociației „Lumea ca Lumea” într-un mod memorabil.

Colaborarea noastră cu Asociația „Lumea ca Lumea” a adus rezultate remarcabile. Noua identitate de brand a promovat o imagine puternică și recunoscută pentru organizație, crescând vizibilitatea și credibilitatea acesteia în cadrul comunității. Site-ul web nou dezvoltat a făcut informațiile esențiale ușor accesibile beneficiarilor, donatorilor și partenerilor, crescând interacțiunea și sprijinul comunitar. Videoclipul promoțional a captivat audiențele, sporind conștientizarea și angajamentul față de cauza asociației. Suntem mândri că am fost parte la acest proiect și să stăm alături de Asociația „Lumea ca Lumea” în eforturile lor nobile.

VEZI RESTUL PROIECTELOR