Natural Healing.

Magazin Online

Natural Healing, un magazin online specializat în suplimente active, produse dietetice, cosmetice și tratamente inovatoare, ne-a abordat cu o provocare multifacetică. Ei căutau o strategie robustă de branding, dezvoltarea unui site web atractiv și funcțional, și o prezență dinamică pe rețelele sociale și în reclamele Google. În plus, colaborarea noastră s-a extins la proiectarea etichetelor pentru noua linie de produse a Natural Healing, fiecare sarcină necesitând o abordare personalizată și strategică pentru a reflecta valorile de bază și viziunea brandului.

Abordarea acestei provocări cuprinzătoare a început cu o analiză profundă a modelului de afaceri și a publicului țintă al Natural Healing. Pentru branding, am stabilit o identitate vizuală coerentă care să încapsuleze valorile și promisiunile Natural Healing, creând un logo unic și memorabil. Paleta de culori aleasă și fonturile au fost concepute pentru a transmite naturalitatea, instaurând un sentiment de încredere și calitate în consumatori.

Web Pages Mockup
Web Pages Mockup
Facebook Page Mockup
An:2020 Servicii:Ecommerce
Branding
SMM
Google/SM Ads
Label Design
Pagini:Website

Colaborarea noastră strânsă cu Natural Healing și aplicarea expertizei noastre strategice și tactice a dus la rezultate remarcabile. Magazinul online a înregistrat creșteri semnificative ale traficului și vânzărilor, cu o prezență pe rețelele sociale tot mai puternică și mai interactivă. Campaniile de publicitate pe Google și rețelele sociale au capturat cu succes interesul unui public larg, oferind un randament pozitiv al investiției.

Prin servicii integrate de branding, dezvoltare web, SMM, publicitate pe Google și rețelele sociale, și design de etichete, am poziționat distinctiv Natural Healing pe piață, atrăgând și reținând clienți. Suntem mândri de rezultatele obținute și de valoarea adăugată brandului Natural Healing.

În prezent, este important de menționat că designul actual și alegerea platformei, în mod specific Shopify, nu au fost realizate de echipa noastră, deoarece Natural Healing a optat pentru o direcție diferită în ultima lor iterație digitală. Cu toate acestea, fundația pe care am construit-o împreună a jucat un rol esențial în propulsarea Natural Healing la statura actuală. Colaborarea noastră a pregătit scena pentru succesul lor, permițându-le să construiască pe baza brandingului robust, a experienței angajante pe site-ul web și a prezenței dinamice pe rețelele sociale pe care le-am dezvoltat. Această bază nu doar că a facilitat creșterea lor, dar i-a și echipat cu uneltele și strategiile necesare pentru a continua evoluția într-o piață competitivă. Realizările Natural Healing stau ca mărturie a impactului transformativ al parteneriatului nostru inițial, subliniind valoarea durabilă a eforturilor noastre colective chiar și pe măsură ce avansează cu noi designuri și platforme.

VEZI RESTUL PROIECTELOR